Sauli Suominen

Palveluohjauksen koulutus

"Koulutuksesi oli minulle elämys! Ja valtava uskon palautus. Kerroinkin koulutuksen jälkeen tulleeni palveluohjaususkovaiseksi. Olen vuoden verran toiminut paikallisen A-killan hallinnoimassa projektissa palveluohjaajana. Työnkuvaa lähdin rakentamaan ihan mutu-tuntumalla. Toki minulla on yli 25v. kokemus sairaanhoitajan työstä ja niistäkin 15v. päihdeasiakkaiden kanssa. Olen tuskaillut sen kanssa, menenkö ihan metsään, mutta työtapani tuntui minusta hyvältä ja asiakkaatkin tuntuivat hyötyvän ja jopa edistyvän. Ja sitten sinä palveluohjaus-guruna sanoit juuri ne asiat, jotka halusinkin kuulla. Työ on koulutuksen jälkeen maistunut tosi hyvältä!" (Palaute)

Tarkkaavuushäiriön koulutus

"Kertaikaikkiaan hyvä. Onnistuit luomaan ristiriitaisesta aiheesta hyvän käytäntöä palvelevan kokonaiskuvan. Ja kaikki - tieteellisesti perusteltua!" (Palaute)

Tarkkaavuushäiriön sopeutumisvalmennuskurssi

"Erimielisyytemme tarkkaavuushäiriöstä kärsivän poikamme tilanteesta ei siis välttämättä johdu minun ja vaimoni syvästä ristiriidasta, toinen vain näkee selvemmin lapsen normaalisuuden, toinen erilaisuuden. Uskon, että nyt pääsemme eteenpäin. Mutta tästä eteenpäin yhteisin eväin!" (Palaute)

Dialoginen kohtaaminen asiakastyössä, Sauli Suominen ja Jukka Pyhäjoki

"Verkostot ja dialogisuuden edistäminen koulutuspäivä oli merkittävä. Kiitos siitä kuuluu teille. Toteuttamistapa oli hyvin inspiroiva, samoin sisältö. Tätä tarvitaan lisää! Hyvä te." (Palaute)

koulutus2.jpg (83K)

Suunnitteletko koulutusta tai tarvitset sitä? Ota yhteyttä!
Sähköposti: sauli.suominen@palveluohjaus.fi


Yhteys: sauli.suominen@palveluohjaus.fi